TOTAL TV – ISKORISTI BROJNE AKCIJE !!!

PRVIH 6 MJESECI PLAĆAŠ POLA PRETPLATE PLUS DOBIJAŠ BESPLATNU INSTALACIJU SATELITSKE OPREME !

Pande

Budite dio novog doba uz najsavremeniju V2.0 platformu

Za desetogodišnjicu rada, Total TV je pokrenuo novu savremenu V2.0 platformu, koja će omogućiti svim korisnicima da budu dio novog doba u HD rezoluciji. Takođe, HD paket više neće postojati. Svi kanali iz ovog paketa od sada su u osnovnom paketu, bez ikakve doplate. Svi korisnici koji su do sada posebno plaćali HD paket više ga neće plaćati.

Total TV korisnicima omogućava da prate digitalnu televiziju bilo gdje u Crnoj Gori. Na raspolaganju korisnicima za cijenu od 10.95 Eura mjesečno nalaze se najbolje serije i filmovi na FOX HD kanalima, najbolji sport na Sport Klub HD kanalima, najbolji svjetski dokumentarci u HD rezoluciji i još mnogo drugih sadržaja vrhunskog kvaliteta. Pored toga, u ponudi je veliki broj slobodnih kanala koji se ne plaćaju. Uz kompletnu uslugu Total TV-a dostupno je više od 150 digitalnih i 30 HD kanala.

Ali to nije sve! Total TV Kuća omogućava praćenje različitih kanala istovremeno na više televizora. A uz EON aplikaciju omiljeni TV sadržaj dostupan je i van kuće, sa računara, tableta ili smart telefona.

EON

Total TV – najbolji sadržaj uz najmoderniju platformu.

HD slika

Preporuči Total TV

Produžena akcija – preporučite nas i gledajte Total TV za samo 1 EUR mjesečno

Zbog velikog interesovanja, akcija preporuči prijatelja, produžava se do 31.12.2017. godine.

Da biste iskoristili popust za mjesečnu pretplatu od 1 EUR, potrebno je da odštampate kupon sa sajta, unesete svoje podatke i date ga prijatelju koji želi da postane korisnik Total TV-a.

Novi korisnik, prilikom potpisivanja ugovora, prilaže kupon ovlašćenom partneru Total TV-a.

Nakon aktivacije korisnika koga ste preporučili, vaša pretplata za prvi naredni obračunski period će iznositi samo 1 EUR.

Kupon možete preuzeti ovdje.

Napomena:
U akciji mogu učestvovati svi postojeći postpaid korisnici Total TV-a koji su izmirili svoja dospjela dugovanja u trenutku preporuke novog korisnika (aktivacije usluge) i nemaju aktivnu drugu promotivnu akciju. Ponuda je važeća samo ukoliko je popunjeni obrazac kupona priložen ovlašćenom partneru prilikom instalacije usluge novom korisniku. Naknadno slanje kupona nakon izvršene instalacije nije moguće. Pravo na pretplatu od 1 EUR, preporukom prijatelja, nije prenosivo na druga lica i može se iskoristiti najviše tri puta. U akciji ne mogu učestvovati zaposleni u Total TV CG, članovi njihovih porodica (djeca, roditelji, bračni drugovi, braća i sestre), kao ni povezana pravna lica (ovlašćeni partneri Total TV-a) i njihovi zaposleni.

Ugradnju i servis TOTAL TV – a na teritorji Podgorice, Spuža, Danilovgrada, Tuzi, Zete, Cetinja, Budve, Sutomora, Petrovca…, vrši ovlašćeni partner – montažer od strane Total TV – a!
Za sve detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte, a mi smo tu da vam predložimo najbolju ponudu!

067 239 655, 068 44 66 66, 069 652 752