TOTAL TV – ISKORISTI BROJNE AKCIJE !!!

Gledaj bilo gdje u Crnoj Gori 12 mjeseci po 5.90 eur/mjes na dva televizora !

Iskoristi super akciju 12 mjeseci po 5.90 eur/mjes na dva televizora za nove korisnike Start i Premium paketa i gledaj omiljene TV kanale, a uz to dobijaš i 24 mjeseca Pink paket promotivno, kao i besplatan servis i instalaciju! Izaberi svoj paket jer uz Total TV pakete i preko EON aplikacije možeš da gledaš TV kanale na svom telefonu, tabletu ili računaru, kao i EON Video klub sa naslovima za svaku priliku.

Budi u toku sa najnovijim sportskim zbivanjima (Bundesliga, Premier Liga, Eurokup, Evroliga), gledaj talk show emisije (Utisak nedelje, Među nama), zabavi se uz vrhunske šoumene (24 minuta sa Zoranom Kesićem, Veče sa Ivanom Ivanovićem), ne propusti premijere domaćih serija, uživaj u najboljem sportu, muzičkim kanalima, filmskom programu, emisijama za djecu i tinejdžere i još mnogo toga na kanalima Nova M, Nova S, FOX, Sport Klub, Cinestar Premiere HD, National Geographic, Discovery, History, Animal Planet, Grand, Pikaboo, Vavoom i drugim.

Obezbijedite svakom članu porodice njegovo parče vrhunskog TV sadržaja.

Prvih 12 mjeseci 0 eur/mjes za jedan dodatni prijemnik uz besplatnu instalaciju.
Budite dio novog doba uz najsavremeniju V2.0 platformu

Za desetogodišnjicu rada, Total TV je pokrenuo novu savremenu V2.0 platformu, koja će omogućiti svim korisnicima da budu dio novog doba u HD rezoluciji. Takođe, HD paket više neće postojati. Svi kanali iz ovog paketa od sada su u osnovnom paketu, bez ikakve doplate. Svi korisnici koji su do sada posebno plaćali HD paket više ga neće plaćati.

Total TV korisnicima omogućava da prate digitalnu televiziju bilo gdje u Crnoj Gori. Na raspolaganju korisnicima za cijenu od 11.95 Eura mjesečno nalaze se najbolje serije i filmovi na FOX HD kanalima, najbolji sport na Sport Klub HD kanalima, najbolji svjetski dokumentarci u HD rezoluciji i još mnogo drugih sadržaja vrhunskog kvaliteta. Pored toga, u ponudi je veliki broj slobodnih kanala koji se ne plaćaju. Uz kompletnu uslugu Total TV-a dostupno je više od 150 digitalnih i 30 HD kanala.

Ali to nije sve! Total TV Kuća omogućava praćenje različitih kanala istovremeno na više televizora. A uz EON aplikaciju omiljeni TV sadržaj dostupan je i van kuće, sa računara, tableta ili smart telefona.

EON

Total TV – najbolji sadržaj uz najmoderniju platformu.

HD slika

Ugradnju i servis TOTAL TV – a na cijeloj teritorji Crne Gore vrše ovlašćeni  montažeri od strane Total TV – a!
Za sve detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte, a mi smo tu da Vam predložimo najbolju ponudu!

067 239 655, 068 44 66 66