Podešavanje interneta

Neki od najčešćih problema:
1) Potpisali ste ugovor sa Telekomom, M:tel-om, M-KABL-om, itd, dobili ste modem ali ne znate da ga prikačite – mi Vam vrlo brzo i kvalitetno spajamo računar na internet mrežu.
2) Poslije nestanka struje u Vašoj kući ili kancelariji ste izgubili internet – resetujemo vaš modem i ponovo ga priključujemo na mrežu.
3) Na modemu lampice svijetle ali vi ipak nemate internet – rješavamo brzo i ovaj problem resetovanjem i ponovnim podešavanjem modema.mreza
4) Hoćete da više računara u Vašoj kući ili kancelariji ima internet sa jednim priključkom koji plaćate – ovo se zove i umrežavanje računara, i potrebno je kupiti switch ili ruter, koji se poveže sa modemom i sa svim računarima koje želite da idu na internet.
5) Kupili ste laptop, i želite da imate internet u svojoj sobi bez kablova – problem rješavamo kupovinom bežičnog rutera, povezivanje istog na modem za internet, pravljenje lokalne mreže samo za Vašu kuću ili kancelariju, pravljenje lozinke da niko drugi osim Vas ne može koristiti internet, povezivanje laptopa na mrežu i puštanje interneta u rad.
6) Nemate mogućnosti da se povežete na ADSL ili na kablovski internet, što je čest slučaj u novijim naseljima – rješavamo taj problem u saradnji sa nekom od wireless firmi koji imaju pokrivenost u vašem kraju i priključujemo vas na bežični (wireless) internet.
7) Pravljenje e-mail naloga na Outlook Express i backup sve primljene i poslate pošte.
8) I još mnogo toga vezano za internet i poštu.